Video: Banvit Bandirma vs Steaua CSM Eximbank

By 03/12/2015 News No Comments

 

Nu ma asteptam ca Steaua sa invinga la Bandirma dar nu ma asteptam la un blowout de 30 de puncte. Banvit ne demonstrase la Bucuresti ca este o echipa valoroasa, poate nu la fel de puternica ca sezonul trecut cand a ajuns pana in semifinale, cu sanse bune de a prinde final 32.

Steaua reusea sa catige sfetul al treilea la limita si era condusa cu 11 puncte inaintea ultimului act. Puteam spera la un final strans. Sfertul patru insa a apartinut in totalitate gazdelor, care au castiga intr-o maniera categorica 29-10.

Mingea nu a vrut sa intre in cos pentru ai nostrii, am avut procentaje de 47% de la doua puncte si numai 21% de la 3 puncte (5/32). Posesiile pierdute au omorat jocul stelistilor, au fost 17 fata de 11 facute de Banvit. Mingile pierdute par a fi o problema in ultimele partide ale Stelei, in infrngerea cu Energia au fost 19 iar la Trabzon au fost 16. Marko Marinovic ocupa locul 5 in calsamentul jucatorilor cu turn overs in actuala editie Eurocup, el toatlizeaza 29 cu o medie de 3.63 pe meci. Marko are in schimb o medie de 4.63 pase decisive pe meci, situandu-se pe locul 16 in ierahia Eurocup. In meciul de ieri Marinovic a reusit 7 pase decisie dar si 4 posesii pierdute.

Dupa aceasta infrangere Steaua totalizeza sase infrangeri si doua victorii si nu mai are sanse de calificare. Urmatoarea partida in Eurocup are loc pe 9 decembrie la Bucuresti in compania celor de la Aris Salonic.

Foto- Eurocup

Video- Hoops Tube

 

 

Leave a Reply